Χημική Co. Nanyang Wanshixing Jiaxing, ΕΠΕ.

 

Hardener εποξικής ρητίνης προμηθευτής!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— τριαντάφυλλο

Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd. Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.
工厂鸟瞰图 生产设备 厂区 灌装设备 原料储存罐 生产监控 实验分析 数据检测分析 仓库包装
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες : DIANYOU
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 30,000,000.00-50,000,000.00
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Verified by
Info marked by “ ” is verified by SGS

Εγγραφή Εγγραφής Εξωτερικού Εμπορίου

Πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας

Επιχειρηματική άδεια

Η χημική Co. Nanyang Wanshixing Jiaxing, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2004, δεδομένου ότι ένα υποκατάστημα της ομάδας Zhejiang Nanyang, αυτό είναι το δεύτερο χημικό εργοστάσιο μετά από την πλαστική χημική Co. ΕΠΕ Jiaxing Nanyang.

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στο εθνικό χημικό βιομηχανικό πάρκο, λιμενική περιοχή Zhapu, Jiaxing, επαρχία Zhejiang, είναι περίπου 100 χιλιόμετρα μακρυά από τη Σαγκάη, Ningbo και Hangzhou, η περιοχή υπάρχουν με την ποταμός-ωκεάνια συνδυασμένη μεταφορά και τον εθνικό λιμένα λιμένας-Zhapu πρώτης θέσης, και περιβάλλονται από Zhajiasu την οδό ταχείας κυκλοφορίας, η οδός ταχείας κυκλοφορίας Hangpu, Seacrossing κόλπων Hangzhou η γέφυρα, η ράγα υψηλής ταχύτητας Huzhahang (under-construction), η επαρχιακή εθνική οδός 01 και η επαρχιακή εθνική οδός 07, αυτό κρατούν το μεγάλο πλεονέκτημα της κατάλληλης μεταφοράς.

 

Η χημική Co. ΕΠΕ Nanyang Wanshixing Jiaxing καλύπτει έναν τομέα 20 στρεμμάτων με περισσότερους από 60 υπαλλήλους. Έχουμε τέσσερις γραμμές παραγωγής και η ετήσια ικανότητα παραγωγής μας είναι 30000 τόνοι, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής της παραγωγής και του όγκου πωλήσεων στα ίδια προϊόντα τύπων στην Κίνα. Η επιχείρησή μας πετυχαίνει και αυξάνεται επάνω από την πλαστική χημική Co. ΕΠΕ Jiaxing Nanyang με σχεδόν 20 έτη εμπειρίας της τεχνολογίας και της διαχείρισης παραγωγής, εισάγει πρόσφατα τις πιό πρόσφατους προηγμένες τεχνολογίες και τους εξοπλισμούς, και απασχολεί μια ομάδα επαγγελματικών τεχνικών παραγωγής. Είμαστε δεσμευμένοι στην παραγωγή WNY θεραπεύοντας πράκτορα MTHPA εποξικής ρητίνης σειράς του υγρού., και στοχεύουμε στην καθιέρωση της βάσης παγκόσμιας μεγαλύτερης παραγωγής του θεραπεύοντας πράκτορα ανυδριτών που στηρίζεται στα περιφερειακά πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα των πόρων της λιμενικής περιοχής Zhapu.

 

Έχουμε την ακριβή διαδικασία παραγωγής, τον προηγμένο εξοπλισμό, την ισχυρή τεχνική δύναμη για να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων και την ανώτερη απόδοση, έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 και την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων 14001, είμαστε μέλος της εφαρμοσμένης τεχνολογία ένωσης εποξικής ρητίνης της Κίνας, με τη σταθερή ποιότητα και τη σημαντική απόδοση, τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί στην ηλεκτρονική, ηλεκτρική περιοχή, insulants και ενσωματώνοντας τα υλικά, και είναι στη μεγάλη απαίτηση μεταξύ των πελατών σε εθνικό επίπεδο.

 

Εμμένουμε «εξασφαλίζοντας την πρώτης τάξεως ποιότητα και στην επιχειρησιακή φιλοσοφία διατηρώντας της πρώτης τάξεως φήμης», και εμμένουμε στην αρχή «πελατών πρώτα» για να παρέχουμε στους πελάτες μας τις ποιοτικές υπηρεσίες.

 

JIAXING NANYANG WANSHIXING χημικός-INTRODUCTION.p…

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiaxing Nanyang Wanshixing Chemical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Woon

Τηλ.:: +86 181 6732 7733

Φαξ: 86-573

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς